Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β' 4-0: Γιορτή με «τεσσάρα» στη φιέστα ανόδου για τους Βοιωτούς (vids)

Newsroom
Λεβαδειακός-ΑΕΚ Β

bet365

Ο πρωταθλητής Λεβαδειακός επικράτησε με 4-0 της ΑΕΚ Β' στη φιέστα ανόδου των Βοιωτών στη Super League.

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο γήπεδο της Λιβαδειάς, με τον πρωταθλητή Λεβαδειακό να επικρατεί με 4-0 της ΑΕΚ Β' και να απολαμβάνει τη φιέστα ανόδου στη Super League.

Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν δύο φορές στο πρώτο τέταρτο με δοκάρι του Τιεΐ και ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Κάτσικα, αλλά στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του φτάνοντας στη νίκη.

Αρχικά στο 24' ο Γιαννιώτας με φαλτσαριστό αριστερό σουτ έκανε το 1-0, με τον Λεβαδειακό να φτάνει σε δεύτερο γκολ στο 54' όταν ο Βήχος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι Βοιωτοί ανέβασαν κι άλλον τον δείκτη του σκορ με κεφαλιά του Τσάπρα, ενώ ο ίδιος παίκτης με ένα ωραίο δεξί σουτ στην κίνηση στο 72' σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς γράφοντας το τελικό 4-0.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Σωτηράκος, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (58′ Νίκας), Μεχία (76′ Ντεντάκης), Κουϊρουκίδης (58′ Ρομό), Γιαννιώτας, Συμελίδης (67′ Χάμοντ), Κωστή (67′ Πολέτο).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Γεμπόα, Π. Γεωργέας (46′ Γιαννούλης), Κανελλόπουλος (63′ Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Χριστόπουλος, Πανεράς (63′ Λέλεκας), Κάτσικας (82′ Α. Πήλιος), Γκολφίνος (73′ Α. Γεωργέας), Τιεϊ.

Η τελική βαθμολογία των play off του Βορείου Ομίλου

1. Λεβαδειακός 47
---------------------------
2. ΑΕΛ 35
3. Μακεδονικός 25
4. Νίκη Βόλου 25
5. ΑΕΚ Β' 22

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα