Με νίκη επί της Νίκης έκλεισε τη χρονιά ο Μακεδονικός

Newsroom
Μακεδονικός - Νίκη Βόλου

bet365

Στον προτελευταίο φετινό αγώνα των Play Off της Super League 2 (μένει το Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β'), ο Μακεδονικός επικράτησε με 3-1 της Νίκης Βόλου.

Με νίκη έκλεισε την φετινή χρονιά ο Μακεδονικός. Η ομάδα της Νέας Ευκαρπίας επικράτησε της Νίκης Βόλου με 3-1 στο προτελευταίο παιχνίδι των Play Off της Super League 2 (τελευταίο είναι το Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β'). Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά με το τρίποντο αυτό ανέβηκε στην 3η θέση με 25 βαθμούς αφήνοντας στην 4η τους Βολιώτες που έχουν επίσης 25.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και με τα γκολ του Σιμόνι στο 23' και 36' προηγήθηκαν με 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Τοπαλίδης μείωσε νωρίς και συγκεκριμένα στο 47' με τον Τοπαλίδη, αλλά και πάλι ο Σιμόνι με το τρίτο του τέρμα, διαμόρφωσε στο 79' το τελικό 3-1.

Σκόρερ: 23′ – 36′ – 79′ Σιμόνι – 47′ Τοπαλίδης

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης (85′ Βλάχος), Τσαμούρης, Χασάνογλου, Περέιρα, Τσουκάνης, Τσιλιγγίρης Σ, Τσιλιγγίρης Γ (68′ Ραμίρες), Παναγιωτούδης, Γρηγοριάδης (68′ Μπουλάτοβιτς), Λεωνιδόπουλος (68′ Μελετίδης), Ζαφειράκης, Σιμόνι

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου (57′ Γιαννίτσης), Στίκας, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Κρητικός, Πολίτης (57′ Κάσσος), Πέττας (83′ Μπαλλάς).

Η Βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 44 (7 ματς)

---------------------------

2. ΑΕΛ 35 (8 ματς)

3. Μακεδονικός 25 (8 ματς)

4.Νίκη Βόλου 25 (8 ματς)

5. ΑΕΚ Β' 22 (7 ματς)

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα