Superleague 2: «Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου - ΑΕΛ»

Newsroom
Superleague 2: «Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου - ΑΕΛ»

bet365

Η Superleague 2 κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για παράνομη αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου - ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος.

Η Superleague 2 προχώρησε στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά αγνώστων και παντός υπευθύνου για την παράνομη απευθείας αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου - ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:

«Μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων και παντός υπευθύνου, κατέθεσε σήμερα στα γραφεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ΓΑΔΑ, ο Πρόεδρος της Super League 2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος.

Το περιεχόμενο της μήνυσης αφορά την παράνομη απευθείας αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική των Play Off του Πρωταθλήματος SL2, 2023-2024, από σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης».

Από την πλευρά της η Νίκη Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε τοποθετήθηκε επί του θέματος, τονίζοντας:

«Με αφορμή την ανακοίνωση της Διοργανώτριας Αρχής της Super League 2 περί μηνυτήριας αναφοράς κατά αγνώστων και παντώς υπευθύνων για παράνομη απευθείας αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική των Play Off, οφείλουμε ως ΠΑΕ να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε υπέρ οποιαδήποτε νόμιμης ενέργειας για την υπεράσπιση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων και την αποφυγή διαφυγόντων κερδών τόσο για την ομάδα μας όσο και για το Συνεταιρισμό.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για την παράνομη αναμετάδοση του αγώνα από σελίδα που δεν σχετίζεται με την ομάδα μας και ούτε με τους φιλαθλους μας, απευθυνθήκαμε στον παρατηρητή αγώνα και διασφαλίσαμε πως η όποια παράνομη ενέργεια δεν έχει προκληθεί σε καμμία περίπτωση από την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ή κάποιον που να έχει σχέση με το περιβάλλον μας».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα