Ηρακλής: Ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά το ντεμπούτο του ο Σούλης Παπαδόπουλος

Ηρακλής: Ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά το ντεμπούτο του ο Σούλης Παπαδόπουλος

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή κόντρα στον Αιολικό και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από την ομάδα.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του Βορείου ομίλου της Superleague 2 με νίκη κόντρα στον Αιολικό (3-0) και στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε ντεμπούτο ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Λίγες ώρες μετά από το ματς, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού και μέσα στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Στράτο Ευγενίου και τον χορηγό, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, οι οποίοι προχώρησαν στην πρόσληψη του Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας, Περικλή Αμανατίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ύστερα από την αποχώρηση του κυρίου Αμανατίδη, η Διοίκηση της ΠΑΕ, ως είχε υποχρέωση, έκανε την έρευνά της προκειμένου να καλύψει άμεσα το πρόβλημα της τεχνικής ηγεσίας, κι ύστερα από πρόταση και συμφωνία του μεγαλομετόχου, Στράτου Ευγενίου και του Χορηγού μας, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, κατέληξε στην επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου, ως προπονητή, με άμεσο συνεργάτη του τον Λευτέρη Βελέντζα και γυμναστή τον Νίκο Ορφανίδη».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα