Χωρίς φιλοξενούμενους το ντέρμπι του Βορείου Ομίλου ανάμεσα σε ΑΕΛ και Λεβαδειακό

Newsroom
ΑΕΛ - Λεβαδειακός

bet365

Την Κυριακή η ΑΕΛ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο μεγάλο ντέρμπι του Βορείου Ομίλου και οι εξέδρες στο AEL FC Arena θα έχουν φίλους μόνο των γηπεδούχων μετά από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού.

Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή για την Super League 2, με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο ντέρμπι του Βορείου Ομίλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena και όπως αποφασίστηκε από το Υπουργείο Αθλητισμό, στις εξέδρες θα βρίσκονται φίλοι μόνο των γηπεδούχων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 24ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε..Λ. – Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00΄, στο Γήπεδο AEL FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα