Χωρίς φίλους της Ηλιούπολης το ντέρμπι με την Athens Kallithea

Newsroom
Athens Kallithea

bet365

Μετά από απόφαση της ΓΓΑ και την ΔΕΑΒ, δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φίλους της Ηλιούπολης για το ντέρμπι με την Athens Kallithea στην Καλλιθέα.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί στο «Ελ Πάσο» το μεγάλο ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, ανάμεσα στην Athens Kallithea και την Ηλιούπολη που βρίσκονται και στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το μεγάλο αυτό παιχνίδι θα έχει φιλάθλους μόνο των γηπεδούχων κάτι που αποφάσισε η ΓΓΑ και η ΔΕΑΒ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα εναντίον της Ηλιούπολης στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 16:00 θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους της Athens Kallithea, μέσω Ticketmaster.gr και από το γραφείο στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και της Δ.Ε.Α.Β (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων αυτής.

Η διάθεση των εισιτηρίων από το γήπεδο θα γίνεται τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.

— Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, 09:00-17:00

— Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, 09:00-17:00

— Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, 12:00-ημίχρονο

Έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια όλων, και δεδομένης της εφαρμογής αυστηρών διατάξεων Νόμου, κρίνεται υποχρεωτική η επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο) και του ΑΜΚΑ κατόχου για την έκδοση μεμονωμένου ονομαστικού εισιτηρίου.

Για ταχύτερη εξυπηρέτηση, η Athens Kallithea συνιστά στους φιλάθλους της να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους κατά τις ημέρες προπώλησης, καθώς και την όσο δυνατόν νωρίτερη προσέλευσή τους στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι διατίθενται ακόμα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα έχουν ισχύ και κατά τις αναμετρήσεις στα Playoffs του Πρωταθλήματος Super League 2 2023/24.

Το γραφείο στο γήπεδο βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 1, Καλλιθέα».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα