Athens Kallithea: Από την Καλλιθέα στην Κότκα Φινλανδίας οι Εντλουντ, Τουλγέρογλου

Athens Kallithea: Από την Καλλιθέα στην Κότκα Φινλανδίας οι Εντλουντ, Τουλγέρογλου

Newsroom
toulgeroglou_1

bet365

Η Athens Kallithea παραχώρησε δανεικούς τους νεαρούς Εντλουντ, Τουλγέρογλου στην KTP, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Σκανδιναβικής χώρας.

Το δρομολόγιο Καλλιθέα-Κότκα Φινλανδίας έκαναν οι Κωνσταντίνος Εντλουντ και Γιάννης Τουλγέρογλου, καθώς αμφότεροι παραχωρήθηκαν δανεικοί από την Athens Kallithea στην KTP, ομάδα της Σκανδιναβικής χώρας που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία.

Ο πρώτος είναι 19 ετών, μέσος, ομογενής από τις ΗΠΑ και στην τρέχουσα σεζόν μετρά μία συμμετοχή στη Super League 2. Ο δεύτερος είναι μόλις 18, υπέγραψε πρόσφατα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αμέσως μετά ολοκληρώθηκε η παραχώρησή του.

Η ανακοίνωση
Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τους δανεισμούς του Ελληνοαμερικανού μέσου Κωνσταντίνου Edlund και του Έλληνα στράικερ Γιάννη Τουλγέρογλου στην KTP της δεύτερης κατηγορίας της Φινλανδίας έως το τέλος της σεζόν 2024.

Ο Edlund, 19, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την AKFC τον Ιανουάριο 2023 έχοντας περάσει από την ακαδημία της Chicago Fire του MLS και προπονούταν αποκλειστικά με την πρώτη ομάδα.

Ο Τουλγέρογλου, 18, ήρθε στην ακαδημία της AKFC τον Ιούνιο 2022 και μόλις υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα πριν φύγει δανεικός. Γεννημένος στην Αθήνα, ο Τουλγέρογλου αναδείχθηκε από την ακαδημία του Ολυμπιακού (Κ10 έως Κ16) και πέρασε από τις υποδομές του Ιωνικού (Κ17), προτού έρθει στην ακαδημία της AKFC.

Η KTP ήταν στην κορυφαία κατηγορία της Φινλανδίας την περσινή σεζόν, και ο δεξιός μπακ της AKFC Γεώργιος Μανθάτης πέρασε μία επιτυχημένη περίοδο δανεισμού με την ομάδα το πρώτο μισό της σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Μανθάτη, η KTP υποβιβάστηκε και την τρέχουσα σεζόν κυνηγά ξανά την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Καλή επιτυχία, Κωνσταντίνε και Γιάννη.

akfc66


@Photo credits: Athens Kallithea FC
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα