Athens Kallithea: Ανακοίνωσε τον Σέρβο αμυντικό Γερέμοβιτς

Athens Kallithea: Ανακοίνωσε τον Σέρβο αμυντικό Γερέμοβιτς

Newsroom
Γερέμοβιτς

bet365

Στην απόκτηση του Σέρβου αμυντικού, Μάρκο Γερέμοβιτς, προχώρησε η Athens Kallithea.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου αριστερού μπακ Marko Jevremović με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Jevremović, 25, είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Σερβίας και έχει παραστάσεις από τις κορυφαίες κατηγορίες της Σερβίας, της Κύπρου, και της Βοσνίας.

Γεννημένος στο Βελιγράδι, ο Jevremović πέρασε από τις ακαδημίες των τοπικών ομάδων FK Rad και FK Brodarac και ξεκίνησε να αγωνίζεται ως παίκτης πρώτης ομάδας με τη Radnički Obrenovac στην τρίτη κατηγορία προτού κερδίσει μεταγραφή στη SuperLiga της Σερβίας με τη Mladost Lučani, κάνοντας το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία με την ομάδα τον Σεπτέμβριο 2018.

Τον Ιούλιο 2019, ο Jevremović υπέγραψε στην FK Javor Ivanjica της SuperLiga, όπου άμεσα έγινε σημαντική φιγούρα για την ομάδα, μετρώντας 63 συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα για τις επόμενες δύο σεζόν. Όταν η ομάδα υποβιβάστηκε το 2020/21, ο Jevremović παρέμεινε στην ομάδα και βοήθησε την Javor να κερδίσει ξανά απευθείας την άνοδο στη SuperLiga.

Την περασμένη σεζόν, ο Jevremović έφυγε από τη Σερβία για την Κύπρο, και μέτρησε 36 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, ο Jevremović σημείωσε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της Βοσνίας με τη Zvijezda 09 προτού λύσει το συμβόλαιό του και μείνει ελεύθερος.

Ως διεθνής, ο Jevremović είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Σερβίας, παίζοντας πριν τρία χρόνια σε έναν φιλικό αγώνα εναντίον του Παναμά τον Ιανουάριο 2021.

Ο Jevremović υπέγραψε συμβόλαιο με την AKFC έως το τέλος της σεζόν 2023/24.

Καλωσήρθες, Marko».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα