Παπαβραμίδης: «Συζητάμε με Ευγενίου για να συμμετάσχουμε στον Ηρακλή»

Παπαβραμίδης: «Συζητάμε με Ευγενίου για να συμμετάσχουμε στον Ηρακλή»

Newsroom
Ο Ευγενίου

bet365

Τις συζητήσεις με τον Στράτο Ευγενίου προκειμένου να αναλάβουν μαζί τον Ηρακλή, αποκάλυψε ο Χρόνης Παπαβασίλης.

Ο Χρόνης Παπαβασίλης μίλησε στο Metropolis αναφέροντας πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Στράτο Ευγενίου (φωτό) προκειμένου να αναλάβουν μαζί τα ηνία του Ηρακλή, Αναλυτικά ανέφερε τα εξής: «Χθες ήμασταν με τον Στράτο Ευγενίου, κάναμε μία αρκετά σοβαρή συζήτηση και σε χρόνο και σε επίπεδο συζητήσεων με τις αποφάσεις να δρομολογούνται τις επόμενες ημέρες ώστε να γίνουμε μαζί δίδυμο και να τρέξουμε την ομάδα μαζί με ισότιμη συμμετοχή και των δυο μας. Η τελική μου απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας είτε τη Δευτέρα».

Για τις διεργασίες που θέλει να κάνει: «Στα λόγια καμία φορά είναι όλα καλά, σε ότι να κάνει όμως με τα χαρτιά χρειάζεται να δούμε κάποια πράγματα. Χρειάζεται να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, αλλιώς δεν γίνεται με πρόεδρο κοινής αποδοχής για την ομάδα».

Για το αν υπάρξουν αντιδράσεις από τον Γ.Σ.: «Πιστεύω ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος δεν θα είναι αρνητικός, ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του».

Ενώ για το ενδιαφέρον του Μονεμβασιώτη, είπε: «Μου είπε ότι συναντηθήκαν 1 φορά και δεν ήταν για πάνω από 10 λεπτά, δεν ξέρω αν γίνεται έτσι η δουλειά».

Προσθέτοντας: «Μακάρι να έρθει ένας άνθρωπος στον Ηρακλή, εμείς την πατερίτσα θα κάνουμε, ούτε πετρέλαια, ούτε καράβια έχουμε, δεν μπορούμε να τάζουμε στον κόσμο. Είναι θέμα ημερών και για τον ίδιο να αντέξει, αλλιώς δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα