Καλαμάτα-Ιωνικός: Ανακοίνωσαν τον Ούγκο Σόουζα σε απόσταση... τριών ωρών!

Newsroom
soouza

bet365

Η Καλαμάτα επισημοποίησε περίπου στις 15:00 πως πήρε τον Ούγκο Σόουζα με διετές συμβόλαιο, αλλά λίγο πριν τις 18:00 ο Ιωνικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του μαζί του! Ο Πορτογάλος θα μείνει στη Νίκαια.

Λένε πως μία μεταγραφή δεν είναι «τελειωμένη» αν δεν πέσουν οι υπογραφές και δεν ανακοινωθεί. Στην περίπτωση του Ούγκο Σόουζα όμως φαίνεται πως δεν ισχύει, στο 100%, ούτε αυτό, αφού ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έγινε σήμερα (29/9) παίκτης δύο διαφορετικών ομάδων σε χρονική απόσταση λιγότερη των τριών ωρών! Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτές.

Περίπου στις 15:00 η Καλαμάτα ανάρτησε στην ιστοσελίδα της πως πήρε τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό και μάλιστα ότι ο παίκτης υπέγραψε μαζί της διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ετσι ο έμπειρος στόπερ θα συνέχιζε την εν Ελλάδι καριέρα του, αφού πέρσι ήταν στον Ιωνικό, ενώ παλαιότερα έπαιξε και στον Αρη.
..

Λίγο πριν της 18:00 όμως ο Ιωνικός που ήταν πέρσι ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε από την πλευρά του πως ανανεώθηκε η συνεργασία του μαζί του και τον καλωσόρισε πάλι στο club του, σε μία εξέλιξη που εύλογα έφερε τα... πάνω κάτω και άλλαξε τα δεδομένα. Βασικά τα διαφοροποίησε εντελώς!
,...

Πάντως σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ο Σόουζα θα παραμείνει στη Νίκαια, καθώς ο Ιωνικός διατηρεί τα δικαιώματά του και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του, σε ένα deal που θα μνημονεύεται για πολύ καιρό. Από τον σύλλογο έχουν καταθέσει το δελτίο του στην ΕΠΟ και τον κράτησαν στο έμψυχο δυναμικό τους, σε ένα τρόπο τινά «κόλπο γκρόσο».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα