Super League 2: Θέμα με τη συμμετοχή της Αναγέννησης Καρδίτσας

Super League 2: Θέμα με τη συμμετοχή της Αναγέννησης Καρδίτσας

Newsroom
anagennisis karditsas

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αναμένεται αύριο να υποδεχθεί κανονικά την ΑΕΚ Β', αλλά παραμένει «ερωτηματικό» αν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Στον «αέρα» είναι η συμμετοχή της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Super League 2 που ξεκίνησε σήμερα (23/9), καθώς η ομάδα διατηρεί μόνο 14 ενεργά συμβόλαια και λόγω ban που της έχει επιβληθεί, δεν εκδόθηκαν τα δελτία των νέων της αποκτημάτων (τα 14 αφορούν παίκτες που συνεχίζουν από την περασμένη σεζόν).

Στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αναφέρεται πως «ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας» και στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής έχουν αναρτηθεί μόλις 14, αφού των «νέων» δεν έχουν περαστεί/υπολογίζονται.

Επί του παρόντος πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι για το αυριανό (24/9, 16:00) εντός έδρας προγραμματισμένο παιχνίδι της με την ΑΕΚ Β', δηλαδή να αναβληθεί.

Την ίδια στιγμή υπάρχει και το «θέμα» του Καμπανιακού, η πλευρά του οποίοι σχολιάζει πως άμεσα θα διευθετηθεί το ζήτημα με την ΕΕΑ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα