Καλά στοιχεία η ΑΕΛ και φιλική νίκη με 3-0 επί των Τρικάλων

Newsroom
ΑΕΛ

bet365

Ιδανική επιστροφή της ΑΕΛ στο AEL FC Arena με τους «βυσσινί» να επικρατούν των Τρικάλων σε φιλικό αγώνα με 3-0.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στην AEL FC Arena η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» πραγματοποιώντας πολλή καλή εμφάνιση, ειδικά για τέτοια εποχή, νίκησαν σε φιλικό παιχνίδι τα Τρίκαλα με 3-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10' με τον Oγκμπόε να περνάει όμορφα για τον Οτορμίν ο οποίος με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-0. Στο 23' και πάλι ο Ογκμπόε έκανε την ασίστ και ο Παπαγεωργίου έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Οι Λαρισαίοι κατάφεραν στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 46' με τον Οτιρμίν να κάνουν το 3-0, να το κρατήσουν με άνεση ως το τέλος και να πάρουν την άνετη φιλική νίκη.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Βενετικίδης (37′ Σουλούκος), Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Στάμου, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Κοσσονού, Ογκμπόε, Οτορμίν, Μαυριάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αντωνόπουλος, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Μαξιμένκο, Πατράλης, Πεντρόσο, Σάρατε, Μιλτιάδης, Νίνο, Νινίκας, Ζησούλης, Βλιώρας, Ρούσης.

AO Tρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Γκοβίνας, Κατσαντώνης, Κωστόπουλος, Μαλάκος, Μαρούδας, Μπουκουβάλας, Σαμαντάς, Σκόνδρας Ι., Σκόνδρας Ν.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ζαΐμι, Μπέκας, Παπαδογεώργος, Κοντογεώργος, Μαγγούτης, Τζιώρας, Βασιλείου.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα