Δικαιώθηκε στα πολιτικά δικαστήρια ο Ηρακλής, αναστέλλεται η απόφαση για τον Μάρα

Δικαιώθηκε στα πολιτικά δικαστήρια ο Ηρακλής, αναστέλλεται η απόφαση για τον Μάρα

Newsroom
Ηρακλής

bet365

Δικαίωση για τον Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια, με το Εφετείο Αθηνών να κάνει δεκτή την αίτηση του Ηρακλή κατά του Μπόγκνταν Μάρα και έτσι υπήρξε αναστολή της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Από την πρώτη στιγμή που το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε αποφασίσει πως ο Ηρακλής έπρεπε να καταβάλει στον Μπόγκνταν Μάρα 200.000 ευρώ αλλιώς θα ενεργοποιούνταν η ποινή αφαίρεσης βαθμών (όπως και έγινε), στον «γηραιό» είχαν αποφασίσει πως θα προσέφευγαν στα πολιτικά δικαστήρια.

Μια προσφυγή που αρχικά την κέρδισαν οι Θεσσαλονικείς, καθώς το αρμόδιο Εφετείο Αθηνών, έκανε δεκτή την αίτησή τους κατά του Μάρα και αποφάσισε την αναστολή της ποινής που αρχικά του είχε επιβληθεί. Επίσης με προσωρινή διαταγή απαγόρευσε την εκτέλεση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησης αναστολής που εκκρεμεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών. Η δικάσιμος ορίστηκε για τις 21/9/2023 και πλέον ο Ηρακλής θα προσκομίσει την απόφαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να αλλάξει την απόφασή του, καθώς μετά την απόφαση του Εφετείου, δεν μπορεί να του επιβληθεί κάποια ποινή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα