Ευγενίου: «Γιατί να πληρώσω τα χρέη; Δεν είναι δικά μου, υπάρχει ο Γ.Σ»

Ευγενίου: «Γιατί να πληρώσω τα χρέη; Δεν είναι δικά μου, υπάρχει ο Γ.Σ»

Newsroom
Ο Στράτος Ευγενίου

bet365

Για τον Ηρακλή και τα προβλήματα που υπάρχουν με τα χρέη μίλησε ο Στράτος Ευγενίου, ξεκαθαρίζοντας πως από την στιγμή που υπάρχει ο Γ.Σ, γιατί να τα πληρώσει αυτός;

Ο Στράτος Ευγενίου μιλώντας στο Metropolis ανέφερε τα εξής: «Δεν λαμβάνω υπόψιν τις αλητείες κάποιων, δεν με κυνηγούν παίκτες για χρήματα. Όσα ήρθαν από το στοίχημα μπήκαν στα ταμεία της ομάδας και ο Γ.Σ. πληρώνει υποχρεώσεις προς παίκτες. Δεν έχω δεσμεύσεις λογαριασμών όπως άλλοι. Όσοι μιλάνε, ξέρουν. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να πετάει λάσπη. Υπάρχει ο Γ.Σ. Ηρακλής, να πληρώσω εγώ τα χρέη; Δεν είναι δικά μου. Κάποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή και φαίνεται, πολλά πράγματα βρωμάνε. Θα πρέπει όλοι οι πολιτικοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ανεξαρτήτως κόμματος».

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Ο Ηρακλής είναι από τις ομάδες που πληρώνουν και πριν φύγω θα τους έχω ξοφλήσει όλους και υπάρχει μία γενικότερη προσπάθεια για να σωθεί ο Ηρακλής».

Και κλείνοντας τόνισε: «Αν γινόταν κανονικά η εκδίκαση της απόφασης θα δικαιωνόταν, ενώ ο κύριος Παναγόπουλος είπε το δικαστήριο ''στημένο'' και αποχώρησε. Μόνο έτσι θα μπορούσε ο Ηρακλής να μην δικαιωθεί».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα