Super League 2 - ΕΠΟ: Ανέβηκαν οι τόνοι εξαιτίας της μη καταβολής των 800.000 ευρώ ως οικονομικό βοήθημα από τη FIFA

SL2

bet365

Ανέβηκαν οι τόνοι με Super League 2 και ΕΠΟ λόγω της μη καταβολής των 800.000 ευρώ ως οικονομικό βοήθημα από τη FIFA για τα έξοδα διαιτησίας στο Πρωτάθλημα.

Στη Super League 2 υπήρξαν πολύ έντονες αντιδράσεις προς το πρόσωπο του εκπροσώπου της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της Διοργανώτριας Αρχής για ένα οικονομικό θέμα.

Ο Λεωνίδας Θωμαϊδης από μέρους της ΕΠΟ ήταν εκείνος που δέχθηκε τα... βέλη παραγόντων της Super League 2 στο Δ.Σ. της εξαιτίας της μη καταβολής του ποσού των 800.000 ευρώ από τη FIFA για τα έξοδα διαιτησίας του Πρωταθλήματος. Υπήρξαν αντιδράσεις περί... κοροϊδίας από την ΕΠΟ με αποτέλεσμα ο Θωμαϊδης να αποχωρήσει από το Δ.Σ. της Λίγκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν υπήρξε ένταση και στην ΕΠΟ λόγω των χειρισμών συγκεκριμένου υπαλλήλου που δεν τήρησε το σωστό χρονοδιάγραμμα για να διασφαλιστεί πως θα σταλούν τα χρήματα. Σε αυτή τη φάση πάντως φαίνεται ότι το ποσό αυτό θα δοθεί στη Super League 2 στο προσεχές διάστημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα