ΠΑΟΚ Β'-Νίκη Βόλου 3-1: Αιφνιδιάστηκε, αλλά καθάρισε με ανατροπή ο «δικέφαλος του Βορρά»

Newsroom
ΠΑΟΚ Β - Νίκη Βόλου

bet365

Η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με τον Τζιώρα αλλά η εκτέλεση πέναλτι του Δαρέλα και το γκολ του Σπυράκου στο 84' και του Πανίδη στις καθυστερήσεις ήρθε η νίκη για τον ΠΑΟΚ Β' με 3-1.

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε τη Νίκη Βόλου με ανατροπή (3-1), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2. Ο Τζιώρας άνοιξε στο 3' το σκορ, αλλά οι Δαρέλας, Σπυράκος και Πανίδης χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Το ματς

Η Νίκη Βόλου μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ Β', με τον Τζιώρας να μην αστοχεί από κοντινή απόσταση στην εκτέλεση κόρνερ του Μιράντα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το καλό τους μομέντουμ και στο 17' ο Κρητικός έπιασε ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς από εκείνο το σημείο και μετά με τον Μπουργάνη να μπλοκάρει εύκολα στο 19' το πλασέ του Χατζηστραβού. Στο 21' ο Δαρέλας έπιασε την κεφαλιά, ο Γρομητσάρης κόντραρε αρχικά κι ο Μπουργάνης απομάκρυνε.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία συνέχισαν να πιέζουν και στο 33' κέρδισαν πέναλτι, από την ανατροπή του Γκορντεζιάνι από τον Γρομητσάρη. Ο Δαρέλας δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έφερε το ματς στα ίσια.

Στο β' μέρος, η ομάδα της Μαγνησίας, απείλησε στο 62' με το σουτ του Τσουκαλά να περνάει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 76' με τον Κάσσο να πιάνει την κεφαλιά από το κόρνερ του Μιράντα, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Μέτσε έφυγε ψηλά άουτ, ενώ κόντρα στη ροή του ματς, ο ΠΑΟΚ Β' σκόραρε για την ανατροπή. Στο 84' ο Σπυράκος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε το σουτ, ξεγελάστηκε ο Μπουργάνης και έκανε το 2-1. Ο Πανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μελετίδης, Κωττάς, Μορικέλι, Νινούα (86' Γρόσδης), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σελιμάι (66' Μπράντονιτς), Χατζηστραβός (74' Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (74' Πανίδης)

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (51' Λογαράς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (67' Μέτσε), Κυριακίδης, Κρητικός (67' Ολαϊζόλα), Μιράντα, Τζιώρας (82' Ροχάνο)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα