Κούγιας: «Ο Ηρακλής κινδυνεύει να διαλυθεί, ήρθα να ενώσω και όχι να διχάσω»

Κούγιας: «Ο Ηρακλής κινδυνεύει να διαλυθεί, ήρθα να ενώσω και όχι να διχάσω»

Newsroom
Αλέξης Κούγιας

bet365

Με νέες του δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως ο Ηρακλής κινδυνεύει να διαλυθεί σε λίγες μέρες και επισήμανε πως πήγε στον «γηραιό» για να ενώσει και όχι να διχάσει.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου πως μπαίνει στο διοικητικό σχήμα του Ηρακλή. Μια κίνηση που έφερε αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς του «γηραιού». Αντιδράσεις που δεν άρεσαν στον γνωστό ποινικολόγο που με την σειρά του επισήμανε πως αν δεν παρθεί πίσω η ανακοίνωση των οργανωμένων, δεν πρόκειται να μπει στον Ηρακλή.

Λίγο μετά επανήλθε με νέες δηλώσεις, αυτή την φορά στο Metrosport 95.5 όπου και τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» κινδυνεύουν με διάλυση και πως πήγε στην ομάδα για να ενώσει και όχι για να διχάσει.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας τόνισε τα εξής: «Οι οργανωμένοι του Ηρακλή είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Έχουν κρατήσει την ομάδα, δεν θα υπήρχε η ομάδα αν δεν ήταν με τόσα που έχουν γίνει στα διοικητικά. Τον στήριξαν. Υπήρξε μια προσβλητική για εμένα ανακοίνωση. Προσβάλλει εμένα, τον Παπαδόπουλο και τον Ευγενίου. Το εγχείρημα είναι κοινό, όπως και η αντίληψη.

Ο Ηρακλής κινδυνεύει να διαλυθεί τις επόμενες μέρες για διάφορες παραμέτρους. Ο κ. Ευγενιου είναι εκπληκτικός και θυσίασε την ομάδα της περιοχής του, έχει παιδεία και σπουδές στην Αμερική. Έρχονται αυτοί και του απαγορεύουν να χρησιμοποιεί το σήμα; Δεν τον ρώτησαν όμως πως μπορεί να κρατά την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο σε αυτή την κατηγορία.

Αυτοί που κάνουν την παρέμβαση αυτή θα έπρεπε να το σκεφτούν πολύ. Ο Ηρακλής είναι μια ανεξάρτητη ΠΑΕ. Ο Ευγενίου θυσίασε την ομάδα που ανέβασε και τη διέθεσε στον Ηρακλή και συντηρεί τη Μίκρα, που πριν έρθει το ύψος από τα χορτάρια είχε φτάσει στο ύψος ενός γραφείου. Ο Ευγενίου είπε ότι δεν μπορεί μόνος του και επέλεξε δύο ανθρώπους για να τον βοηθήσουν. Οι οπαδοί λένε ότι είναι προσβολή. Πώς μπορώ να συνεχίσω έτσι;

Ούτε ο Ευγενίου ούτε ο Παπαδόπουλος ήθελαν να μιλήσω με τους οργανωμένους. Προσπάθησα να μιλήσω με τους οπαδούς μέσω του Σαρλή που τον γνωρίζω από μικρό παιδί γιατί δεν ήθελα να φτάσουμε σε ένα σημείο να βρίζουν τη μαμά μου, να εμπλέκουν τα παιδιά μου και να επηρεάζουν και εμένα ψυχολογικά. Είναι αυτόνομοι και το καταλαβαίνω. Τη στήριξαν αυτή την ομάδα και την κράτησαν.

Στο ματς με τον Μακεδονικό είδα ένα... κοράκι μέσα στο γήπεδο και σκέφτηκα πόσο απροστάτευτη είναι αυτή η ομάδα. Σκέφτηκα ότι αυτή η ομάδα αξίζει να ασχοληθούμε και μου ταιριάζει. Ηταν στο γήπεδο 2000 Ηρακλειδείς και όταν φώναζαν όλοι μαζί «Ηρα,Ήρα», ανατρίχιασα. Δεν ξέρω γιατί είναι αντίθετοι με εμένα οι οργανωμένοι αλλά υποθέτω ότι είναι λόγω της παραφιλολογίας που υπάρχει πίσω από το όνομα μου από τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου. Η αιτία αυτή είναι πιστεύω.

Αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο έπιασαν κορόιδο τον Σαββίδη. Η εγκληματική οργάνωση είναι ίδια από το 1996 και την οργανώνει ο Θωμάς από πίσω. Έχει βάλει μπροστά τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Έπιασαν κορόιδο τον Ιβάν Σαββίδη που ήθελε να καθαρίσει το ποδόσφαιρο και έστησαν μια νέα εγκληματική οργάνωση.

Υπάρχει θέμα με το Γ.Σ, παραιτήθηκε ο Θέος όπως μου είπε ο Μάκης Ιωαννίδης. Δεν μπορούν να αντέξουν οι διοικούντες του Ερασιτέχνη αυτή την κατάσταση. Ήρθα να ενώσω και όχι να δικάσω. Μίλησα με τον Τομ και είπε ότι δεν θέλει με αυτές τις συνθήκες να συμμετέχει.

Στεναχωρήθηκε ο Ευγενίου με την ανακοίνωση και είπε ότι το βράδυ θα συναντηθεί με μέλη του Γ.Σ. για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Έχω τη διάθεση να βοηθήσω, ήρθα για να ενώσω, όχι να είμαι προσβολή στην ιστορία του Ηρακλή. Ήρθα να ενώσω. Αν υπάρχουν διχασμένοι, δεν μπορώ να συνεργαστώ. Περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα για να λυθούν όλα τα θέματα που υπάρχουν. Θα βοηθήσω και στα νομικά και να είμαι παρών στην εκδίκαση. Ένιωσα τόσο ωραία στο Καυτανζόγλειο και θα εξαντλήσω τις πιθανότητες για να πάει καλά το εν λόγω εγχείρημα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα