Ολυμπιακός Β': Νίκη με την Προοδευτική με σκόρερ τον Χρυσόπουλο

Ολυμπιακός Β': Νίκη με την Προοδευτική με σκόρερ τον Χρυσόπουλο

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Νίκη με την Προοδευτική με σκόρερ τον Χρυσόπουλο

bet365

Ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε τη νίκη με σκορ 1-0 με αντίπαλο την Προοδευτική στον Ρέντη χάρις στο γκολ του Χρυσόπουλου από το α' μέρος.

Ο Ολυμπιακός Β' πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα με αντίπαλο την Προοδευτική με σκορ 1-0. Αυτό έγινε με την κεφαλιά του Χρυσόπουλου και έτσι οι Ερυθρόλευκοι πήραν ένα ακόμα τρίποντο στη φετινή κατηγορία της Super League 2 στο παιχνίδι τους στον Ρέντη.

Ο Χρυσόπουλος σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωστή. Στη συνέχεια σήκωσε τη μπλούζα του, κάνοντας αφιέρωση για το τέρμα του. Στο 56' ο Ολυμπιακός Β' είχε δοκάρι μετά από φάουλ του Κύπριου χαφ.

ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Σκόρερ: Χρυσόπουλος 28'

Ολυμπιακός Β' (Οκκάς): Παπαδούδης, Λάιντνερ (81′ Κεραμιδάς), Μπα (61′ Καράκουτης), Καλογερόπουλος, Νταμπό (81′ Λιάτσος), Μαυρουδής, Μαρίνος (75′ Αργυρίου), Βοΐλης (81′ Βλαχομήτρος), Κατσουλίδης, Κωστή και Χρυσόπουλος.

Προοδευτική (Νικοπολίδης): Καραργύρης, Αλεξίου, Ποτουρίδης, Φαζός, Πάβλας, Τζανουλίνος (53′ Σινγκ), Αγγελόπουλος (83′ Νομικός), Μεγαρίτης (75′ Πίσσας), Ευθυμίου (83′ Γκαργκαλατζίδης), Λαζαρίδης (53′ Γιόβιτς) και Γιαννιτσάνης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα