Αναστόπουλος μετά το ματς με τον Απόλλωνα: «Κατανοώ τους φιλάθλους, τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και έρχονται εδώ να κάνουν τους νταήδες» (vid)

Newsroom
Αναστόπουλος μετά το ματς με τον Απόλλωνα: «Κατανοώ τους φιλάθλους, τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και έρχονται εδώ να κάνουν τους νταήδες» (vid)

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος για μία ακόμα φορά έκλεψε την παράσταση με δηλώσεις του μετά από παιχνίδι της ομάδας του, της Καλαμάτας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Ο Αναστόπουλος μιλώντας μετά τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου η Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 επισήμανε για:

Το ματς με τον Απόλλωνα: «Κάναμε μία δίκαιη νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Έγινε και το 2ο γκολ. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να μας απειλήσει με μακρινές μπαλιές από την άμυνα. Ήταν μία σημαντική νίκη. Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Εμείς σαν Καλαμάτα τον Μάιο που τελειώνει το Πρωτάθλημα να έχουμε εκπληρώσει τον στόχο».

Τον Ασαμόα: «Μία αδιαθεσία αισθάνθηκε. Δεν είναι κάτι σοβαρό».

Την ένταση που υπήρξε και εάν θεωρείται λήξαν το γεγονός: «Κοιτάξτε. Για τους φιλάθλους τους κατανοώ. Όλη την εβδομάδα τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και έρχονται εδώ να κάνουν τους νταήδες. Έχουν την απαίτηση να ακούμε τα εξ' αμάξης εάν τυχόν απαντήσουμε είμαστε κ@λόπαιδα ή παλιόπαιδα. Προέκυψε στο παιχνίδι αυτή η ένταση. Δεν είναι σωστό. Ήταν μία ένταση της στιγμής».

Το timing του ματς με τα γκολ με την Αργεντινή που πήρε το Μουντιάλ: «Είμαι διπλά ευχαριστημένος γιατί είμαι και Αργεντινή».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα