Απόλλων Σμύρνης: Θλίψη για την απώλεια του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Παξιβανάκη

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Θλίψη για την απώλεια του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Παξιβανάκη

bet365

Ο Απόλλωνας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για την αιφνίδια απώλεια του Γιάννη Παξιβανάκη, προέδρου της ΠΑΕ, που σκόρπισε θλίψη στις τάξεις της ομάδας.

Στο πένθος «βυθίστηκε» η «οικογένεια» του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Παξιβανάκης.

Ο εκλιπών ήταν από το 2020 πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, οπότε και αποστρατεύτηκε από το Πολεμικό Ναυτικό με το βαθμό του αντιναυάρχου.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Απόλλωνα:

Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θρηνεί για τον ξαφνικό χαμό του προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιάννη Παξιβανάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα.

Γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1962 με καταγωγή από τη Σμύρνη ήταν πρόεδρος του ΔΣ από τον Ιανουάριο του 2020. Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν το μεγάλο του πάθος με το οποίο ασχολήθηκε αμέσως μετά την αποστρατεία του.

Ήταν εξαιρετικός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αντιναύαρχος που αποστρατεύθηκε το 2020, ενώ είχε διατελέσει Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ. Είχε υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες του ΠΝ ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων και ως Ύπαρχος και Κυβερνήτης.

Επίσης είχε υπηρετήσει ως Επιτελής – Τμηματάρχης – Διευθυντής σε υπηρεσίες ΑΣ – ΓΕΠΝ – ΓΕΝ – ΓΕΕΘΑ – Διοικητής στο ΣΔΑΜ – ΣΓ ΑΝΥΕΘΑ καθώς και Υπαρχηγός ΓΕΝ. Είχε ακόμα υπηρετήσει στο CC Mar Naples και στο STRIKFOR NATO (Λισαβόνα).

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα