Νίκη Βόλου: Την ακαδημία της ομάδας επισκέφτηκε ο Γιώργος Τζοβάρας

Νίκη Βόλου: Την ακαδημία της ομάδας επισκέφτηκε ο Γιώργος Τζοβάρας

Newsroom
Νίκη Βόλου: Την ακαδημία της ομάδας επισκέφτηκε ο Γιώργος Τζοβάρας

bet365

Ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου και νυν ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Γιώργος Τζοβάρας επισκέφθηκε τις ακαδημίες της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο γεννημένης στον Βόλο 23χρονος επιθετικός βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του με την ευκαιρία των αδειών που πήραν οι παίκτες εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Γιώργος Τζοβάρας επισκέφθηκε τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου γεμίζοντας χαρά τους μικρούς παίκτες της ομάδας με τους οποίους έβγαλε φωτογραφίες και τους μοίρασε αυτόγραφα. Μπορεί να μην συμπλήρωσε ούτε χρόνο στην ομάδα της Μαγνησίας, ωστόσο δεν παραγνωρίζει το γεγονός πως οι εμφανίσεις του μ' αυτήν ήταν που του έδωσαν το εισιτήριο για τον Ατρόμητο και την Superleague.

Έτσι, θέλησε και ο ίδιος ανταποδώσει το καλό που του έκανε το κλαμπ αποδεχόμενος την πρόκλησή του.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης, ο Γιώργος Τζοβάρας είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι πάντα διαφορετικό για μένα όταν βρίσκομαι στον Βόλο, στην πόλη που γεννήθηκα και άρχισα να ονειρεύομαι ότι μία μέρα θα γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μικρά παιδιά που έχουν κι αυτά τα ίδια όνειρα μ’ εκείνα που είχες και εσύ όταν ήσουν στην ηλικία τους.

Τους εύχομαι να έχουν υγεία, να έχουν το μυαλό και τη συγκέντρωσή τους στα μαθήματά τους και φυσικά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους όποια κι αν είναι αυτά».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα