Νίκη Βόλου-Βέροια: Η ένσταση, η απάντηση και το «απορρίφθηκε»

Newsroom
Νίκη Βόλου-Βέροια: Η ένσταση, η απάντηση και το «απορρίφθηκε»

bet365

Το Νίκη Βόλου - Βέροια τελείωσε 1-1 μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, αλλά η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν κάνει ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή του Μπουόλι. Τι απάντησε η ομάδα της Ημαθίας και πού στέκονται οι Βολιώτες.

Η Νίκη Βόλου με ένσταση που έχει καταθέσει κατά της Βέροιας, κυνηγάει να πάρει τη νίκη στο μεταξύ τους ματς στις δικαστικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μαγνησίας, υποστηρίζει ότι ο Καμερουνέζος Φλορεντίν Μπουόλι συμμετείχε αντικανονικά επειδή έχει λήξει η άδεια παραμονής του.

«Οι βαθμοί κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους»

Με τη σειρά της ομάδα της Βέροιας απάντησε ότι οι βαθμοί κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ δημοσιοποίησε την άδεια παραμονής του παίκτη, με το εν λόγω έγγραφο να είναι σε ισχύ ως τις 2/3/2023.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι, ουδεμία ευθύνη φέρει για το θέμα που δημιουργήθηκε με την άδεια παραμονής του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Florentin Emmanuel Bouoli Effa. Ενημερωθήκαμε για την κατάθεση ένστασης της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, που υποστηρίζει ότι η άδεια παραμονής είχε λήξει, θέλοντας να πάρει δικαστικά τους βαθμούς στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Θα στηρίξουμε τον ποδοσφαιριστή μας, καθώς έχουμε στα χέρια μας την άδεια παραμονής του, η οποία λήγει στις 2/3/2023 και την επισυνάπτουμε για του λόγου το αληθές.

Τονίζουμε ότι ΠΟΤΕ δεν λάβαμε κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο, που να αποδεικνύει κάτι το διαφορετικό ή που να μας ειδοποιεί ότι ανακλήθηκε η άδεια παραμονής του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Η ομάδα μας ποτέ δεν προσπάθησε να πάρει στα χαρτιά κάποιο παιχνίδι, με τρανταχτή απόδειξη το περσινό μπαράζ με τον Λεβαδειακό, όπου κρινόταν μάλιστα η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία! Οι βαθμοί κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!».

a

«Εχει απορριφθεί»

a

Μετά την ανακοίνωση της Βέροιας και έχοντας στη διάθεσή τους τόσο το πλήρες επίθετο του παίκτη όσο και τον αριθμό διαβατηρίου του, οι άνθρωποι της Νίκης έκαναν μία απλή αναζήτηση στη Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Εκεί, μ' αυτά τα στοιχεία ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει την κατάσταση άδειας διαμονής του Φλορεντίν Μπουόλι.

Χαρακτηριστικά αναφέρει για τον παίκτη της Βέροιας: «Το αίτημα έχει απορριφθεί»...

Στις δικαστικές αίθουσες, λοιπόν, θα κριθεί αν η Βέροια ορθά χρησιμοποίησε τον Αφρικανό ή αν έχει δίκιο η Νίκη Βόλου. Αν έχουν δίκιο οι Βολιώτες, τότε οι «κυανέρυθροι» θα χάσουν το παιχνίδι 3-0, θα τους αφαιρεθούν 3 βαθμοί και θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα