ΕΕΑ: Δεν πήρε πιστοποιητικό η Ηλιούπολη μία μέρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Newsroom
ΕΕΑ: Δεν πήρε πιστοποιητικό η Ηλιούπολη μία μέρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού γνωστοποίησε την απόφασή της να μην δώσει πιστοποιητικό στην Ηλιούπολη μία μέρα πρωτού ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague 2. Κανονικά έλαβαν κανονικά οι ΠΑΟ ΡΟΥΦ και Ηρακλής Λάρισας.

Η ΕΕΑ ανακοίνωσε τις σημερινές της αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην ΠΑΕ Γ.Σ. Ηλιούπολης μία μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2 και τρεις πριν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Κηφισιά (06/011).

Οι ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ και ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισα Ηραλής έλαβαν κανονικά άδεια για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της:

«1. Κλήση σε ακρόαση ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ και ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΙΖΟΥΛΗ για παράβαση άρθρων 77Α παρ.παρ.4, 10 και άρθρου 66 παρ.2 Ν.2725/1999 κατά συρροή.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ. Κατάθεση υπομνήματος

2. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ για παράβαση του άρθρου 77Α παρ.παρ.4 εδ.α΄ περ.αε΄ και 10 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021.
ΑΝΑΒΑΛΕΙ

3. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ
ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

4. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα