Ευγενίου κατά Παπαδόπουλου για αγορά Ηρακλή: «Βιάζεται να μιλήσει ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση»

Ευγενίου κατά Παπαδόπουλου για αγορά Ηρακλή: «Βιάζεται να μιλήσει ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση»

Newsroom
Ευγενίου κατά Παπαδόπουλου για αγορά Ηρακλή: «Βιάζεται να μιλήσει ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση»

bet365

Παρότι ο Τομ Παπαδόπουλος έκανε λόγο για αγορά του Ηρακλή, ο Στράτος Ευγενίου με δηλώσεις του ανέφερε πως δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το συμφωνητικό και πως ο Παπαδόπουλος δεν πρέπει να μιλάει αν η πώληση δεν ολοκληρωθεί.

Και που όλα έδειχναν πως η αγορά του Ηρακλή από τον Τομ Παπαδόπουλο έχει ολοκληρωθεί, μετά και την δική του δήλωση, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Στράτου Ευγενίου.
Ο νυν πρόεδρος του Ηρακλή μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν θα έπρεπε ο Παπαδόπουλος να δημοσιοποιήσει το συμφωνητικό και συνολικά δεν πρέπει να μιλάει από την στιγμή που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι.

Αναλυτικά επισήμανε τα εξής:

Για το προσύμφωνο: «Είναι αλήθεια πως έχουμε υπογράψει ένα προσύμφωνο, όμως δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. Υπάρχει κάποιο fund που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Ηρακλή και πρέπει να υπάρχει μια προσυμφωνία για να δούμε αν αυτό θα καρποφορήσει. Τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Σε πρώτη φάση πρέπει να πάρει την έγκριση του Γ.Σ., να καταβάλει το αντίτιμο και έπειτα θα πρέπει να στείλουμε έναν φάκελο στην ΕΕΑ η οποία και αυτή θα πρέπει να δώσει την έγκρισή της. Είναι πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν γι' αυτό και δεν βγαίνω να μιλήσω.»

Για το θέμα του με τον Παπαδόπουλο: «Βιάζεται να βγει και να πει το οτιδήποτε, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί κάτι στο 100%. Αυτό είναι το θέμα μου εδώ και τόσο καιρό. Κακώς ανακοίνωσε τα όσα έγιναν, κάνει ζημιά στην ομάδα, δεν υπάρχει ηρεμία. Κάνει τα ίδια λάθη συνέχεια και με στεναχωρεί αυτό. Από τις δηλώσεις που έκανε δεξιά και αριστερά μας κάλεσαν σε απολογία στην ΕΕΑ πριν απο δύο βδομάδες. Μου ζήτησαν να τους δείξω το συμβόλαιο. Δεν υπάρχει συμβόλαιο, ένα προσυμφωνητικό υπάρχει μόνο. Είπαμε να μην δημοσιοποιήσουμε τίποτα και αυτός βγήκε στο ραδιόφωνο και τα είπε. Και μετά στραβώνει κάτι και πρέπει να βγαίνουμε να εξηγούμε πάλι. Γι'αυτό δεν βγαίνω να μιλήσω. Γινόμαστε γραφικοί, κουράζουμε τον κόσμο και κουραζόμαστε και οι ίδιοι. »

Για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας: «Το κάναμε... Κωτσόβολο. Σε δόσεις διετίας θα καταβληθεί το ποσό. Υποτίθεται αυτό θα είναι για το καλό της ομάδας, ώστε τα λεφτά που περισσεύουν να βοηθήσουν τον σύλλογο να τρέξει δυναμικά. Πάντα μιλάμε όμως υποθετικά. Γιατί προέχουν άλλα πράγματα. Δεν έχει δοθεί ευρώ. Δεν έχουν δοθεί οι εγκρίσεις. Δεν έχουμε δει ακόμα τις λεπτομέρειες πίσω από το fund. Δεν έχει γίνει τίποτα. Το μόνο που υπάρχει είναι μια υπόσχεση για μία χορηγία, που θα είναι λίγο μικρότερη από την περσινή που άγγιζε τις 150.000 συν το ΦΠΑ. Δηλαδή αν η φετινή για παράδειγμα είναι 120.000, θα κοπεί τιμολόγιο, θα αφαιρεθεί ο ΦΠΑ και θα φτάσει τις 90-95.000. Ξαναλέω όμως ότι δεν έχει δοθεί ευρώ ακόμα για την φετινή χρονιά στο ποδόσφαιρο. Μόνο στο μπάσκετ. Και μην μου λέτε πως είναι ακόμα αρχή της σεζόν, γιατί ήδη έχουμε καταβάλει 400.000 ευρώ σαν Ηρακλής σε έξοδα.»

Για το αν ο ίδιος θα δώσει την έγκρισή του: « Εγώ θα εμπιστευτώ τον Γ.Σ. Αν κρίνει ότι η παραχώρηση θα βοηθήσει τον Ηρακλή, εγώ θα συμφωνήσω. Άλλωστε, εγώ προσωπικά, τα χρήματα θα τα πάρω, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο. Το θέμα είναι να βοηθηθεί η ομάδα. Όταν μιλούσαμε για την αναγέννηση του Ηρακλή, δεν το λέγαμε για να το πούμε και να σταματήσει εδώ. Πριν δύο χρόνια δεν υπήρχε ομάδα και αυτή τη στιγμή είναι στην κατηγορία που είναι και προσωπικα πιστεύω πως είναι ισχυρός, δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν.»

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα