Ολυμπιακός Β': Πήρε τον ταλαντούχο Μιχαήλ

Ολυμπιακός Β': Πήρε τον ταλαντούχο Μιχαήλ

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Πήρε τον ταλαντούχο Μιχαήλ

bet365

Ένα από τα ταλέντα της Κύπρου έκλεισε ο Ολυμπιακός για την Β' ομάδα, καθώς ο Παντελής Μιχαήλ ανακοινώθηκε από τον ελληνικό σύλλογο.

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Ολυμπιακού Β', με την άφιξη του Γιάννη Οκκά, να φέρνει και ένα ταλέντο από την Κύπρο. Ο λόγος για τον Παντελή Μιχαήλ ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «ερυθρολεύκους» και αποτελεί την πρώτη προσθήκη μετά την έλευση του Κύπριου κόουτς στην ομάδα του Πειραιά.

Ο 17χρονος πορτιέρε άφησε τις ακαδημίες του Απόλλωνα Λεμεσού και ήρθε στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στη Β' ομάδα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Παντελή Μιχαήλ. Είναι γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 2005, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού και πλέον είναι μέλος της δεύτερης ομάδας των «ερυθρόλευκων», του Ολυμπιακού Β’»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα