Παπακωνσταντίνου: «Θα διεκδικήσει άνοδο στη Super League η Νίκη Βόλου, απίθανη η συγχώνευση με Ολυμπιακό»

Παπακωνσταντίνου: «Θα διεκδικήσει άνοδο στη Super League η Νίκη Βόλου, απίθανη η συγχώνευση με Ολυμπιακό»

Newsroom
Παπακωνσταντίνου: «Θα διεκδικήσει άνοδο στη Super League η Νίκη Βόλου, απίθανη η συγχώνευση με Ολυμπιακό»

bet365

Ο ισχυρός άντρας της Νίκης Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, μίλησε για τους υψηλούς στόχους που έχει φέτος η ομάδα ενώ σχολίασε πως είναι αδύνατον να υπάρξει συγχώνευση με τον Ολυμπιακό.

Η Νίκη Βόλου έχει βλέψεις ανόδου. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε στα σχέδια που έχει για την ομάδα, τους λόγους που ανέλαβε, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συγχώνευσης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς αποφάσισε να εμπλακεί στα διοικητικά της Νίκης: «Η αγάπη για την ομάδα είναι διαχρονική και οικογενειακή. Παρακολουθούσα από παλιά την ομάδα και πιο στενά τα τελευταία χρόνια. Αρχίζεις να ασχολείσαι και μετά χωρίς να το καταλάβεις βρίσκεσαι στα βαθιά».

Για το αν θα γίνει κάποιο «μπαμ» στις μεταγραφές: «Στην Ελλάδα αγαπάμε τα μπαμ, αλλά για εμάς το σημαντικό είναι να κάνουμε στοχευμένες κινήσεις, να κρατήσουμε έναν κορμό παικτών. Έχουμε κάποιους στόχους, θα δούμε τι θα γίνει ως το τέλος των μεταγραφών. Αν δεν κάνουμε κάποια κίνηση τώρα, θα την κάνουμε τον Γενάρη».

Για το αν είναι στόχος η άνοδος στη Super League: «Δεν νοείται να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να μην έχεις βλέψεις για άνοδο κάποια στιγμή. Έχουμε βάλει τις βάσεις, δίνουμε βάρος στις υποδομές, ώστε να μπορούμε να το καταφέρουμε. Θέλουμε φέτος να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί είναι δύσκολο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Για την έδρα της ομάδας: «Η έδρα μας θα είναι στο Πανθεσσαλικό. Θεωρούμε ότι μεγαλώνει την ομάδα και έχουμε φιλάθλους για να το κάνουν έδρα. Καλό είναι ναέ έχεις πιο κοντά εξέδρα, όπως στην ιστορική μας έδρα, αλλά έχει και κινδύνους τιμωρίας. Θα πρέπει βέβαια να βρούμε μια λύση με κλειδάριθμους λόγω και της παρουσίας του Βόλου».

Για το φιλικό με την ΑΕΛ: «Είναι φιλικό, αλλά παραμένει πάντα ντέρμπι. Θα είναι ένα καλό τεστ για να βγάλει συμπεράσματα το τεχνικό τιμ».

Για το βάρος που δίνεται στις εγκαταστάσεις: «Εμείς κοιτάμε όλες τις υποδομές. Έχουμε τις ακαδημίες στην ιστορική μας έδρα, δίπλα έχουμε φτιάξει ένα γήπεδο, όπου ψάχνουμε τρόπο να φτιάξουμε ένα πιο σύγχρονο αθλητικό κέντρο».

Για το πλήθος εμπορικών συνεργασιών: «Είμαστε ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο, αλλά είναι σημαντικό να δημιουργούμε και νέους φιλάθλους. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε κάνει πολλές συνεργασίες και χρησιμοποιούμε όλα τα κοινωνικά μέσα».

Για το μήνυμα που θα έστελνε στον κόσμο της Νίκης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είμαστε μια ομάδα που θα τα δώσει όλα, πρεσβεύουμε ένα ποδόσφαιρο αξιοπρεπές και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε μέσα στις τέσσερις γραμμές».

Για το ενδεχόμενο συγχώνευσης Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου: «Το θεωρώ πολύ δύσκολο ως απίθανο. Ίσως εμπορικά να είναι καλό, αλλά το θεωρώ λάθος. Είναι δυο ομάδες με ιστορία, που προσφέρουν ένα ξεχωριστό ντέρμπι και ένα “πείραγμα” που είναι καλό να συνεχίσει να υπάρχει στην πόλη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα