Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής 1-2: Ο «γηραιός» ο νικητής του φιλικού

Newsroom
Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής 1-2: Ο «γηραιός» ο νικητής του φιλικού

bet365

Σε ένα φιλικό παιχνίδι με 3 γκολ, δοκάρι και άλλες πολύ καλές στιγμές, ο Ηρακλής επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Λάρισας με 2-1.

Με το πρωτάθλημα της Super League 2 να είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 15 Οκτωβρίου, οι ομάδες εκτός από την μεταγραφική τους ενίσχυση, συνεχίζουν και τα φιλικά παιχνίδια. Σε ένα από αυτά στην Λάρισα ο Απόλλωνας υποδέχθηκε τον Ηρακλή, με τον «γηραιό» να επικρατεί με 2-1.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Τζουπιτάνα στο 10', ενώ πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο και συγκεκριμένα στο 18' κατάφεραν να κάνουν το 0-2 με τον Άλεξιτς. Το 0-2 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Βελλίδη στο 64' και το 1-2 να μένει ως το τέλος.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Μόρας): Μελί (60′ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης (60′ Κλιγγόπουλος), Φουρκιώτης, Σκούπρας (85′ Ποτόσογλου), Αυλωνίτης (85′ Σκύφτας), Χαλάτσης (46′ Χατζής), Φυτόπουλος, Ζιάκας (46′ Σταματής), Ντ’ Αγκοστίνο (77′ Πελτέκης), Μπουλγκέροφ (46′ Λίταινας), Μπεκιρίδης (26′ Σισοκό).

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Χρουσιέλ (62′ Κωστούλας), Παπαστεριανός Αγγ., Δόρης (62′ Παπαστεραινός Εμμ.), Πατράλης (85′ Σίλβα), Μανουσάκης (85′ Κραγιόπουλος), Τζουμπιτάνα (Τότσκα), Ματίας Τόμας, Άλεξιτς (62′ Κουντουριώτης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα