ΑΕΛ: Ανακοινώνεται ο Νικολιάς, σίγουρα ακόμα μία μεταγραφή ξένου

ΑΕΛ: Ανακοινώνεται ο Νικολιάς, σίγουρα ακόμα μία μεταγραφή ξένου

Newsroom
ΑΕΛ: Ανακοινώνεται ο Νικολιάς, σίγουρα ακόμα μία μεταγραφή ξένου

bet365

Οι κινήσεις της ΑΕΛ συνεχίζονται, με τον Αλέξανδρο Νικολιά να είναι η νέα προσθήκη ποδοσφαιριστή, ενώ θα ακολουθήσει σίγουρα ένας ξένος εξτρέμ και αν βρεθεί κάτι καλό και δεύτερος.

Από την αρχή που η διοίκηση του Αχιλλέα Νταβέλη ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΛ, τα προβλήματα που είχε να λύσει ήταν πολλά με μεγαλύτερο αυτό του ban, καθώς δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφή. Με το που λύθηκε ξεκίνησαν και οι κινήσεις, με τελευταία να είναι αυτή του Αλέξανδρου Νικολιά.

Ο 28χρονος μέσος αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα και να επιστρέψει και επίσημα στους «βυσσινί». Με την ΑΕΛ ο Νικολιάς έπαιξε από το 2020 έως το 2022 και σίγουρα η απόκτησή του ενισχύει το κέντρο της ομάδας εν' όψει της νέας χρονιάς. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι Θεσσαλοί θα αποκτήσουν σίγουρα ακόμα έναν ξένο στην θέση της επίθεσης (εξτρέμ) και δεν αποκλείεται αν βρεθεί κάτι καλό να πάρουν και 2ο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα