Γαλανόπουλος: Πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής στη φιλική ήττα της ΑΕΚ Β' από τον Αχαρναϊκό

Γαλανόπουλος: Πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής στη φιλική ήττα της ΑΕΚ Β' από τον Αχαρναϊκό

Newsroom
Γαλανόπουλος: Πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής στη φιλική ήττα της ΑΕΚ Β' από τον Αχαρναϊκό

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αγωνίστηκε ξανά για ένα ημίχρονο στη φιλική ήττα της ΑΕΚ Β' από τον Αχαρναϊκό με 3-2.

Η ΑΕΚ Β' αντιμετώπισε στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό σε φιλική αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους να γνωρίζουν την ήττα με 3-2.

Στο φιλικό πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το πρώτο μέρος.

Επίσης στο φιλικό έπαιξαν και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, όπως οι Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Ραντόνια και Κοσίδης.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 11', όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Θεοχάρης σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ταμπάκη. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Αχαρναϊκός άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Στάμου. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 28', όταν ο Βεντάντ Ραντόνια πήρε την πάσα από τον Γιάννη Γερολέμου και πλάσαρε από πλάγια δεξιά για να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές ευκαιρίες αλλά ο Αχαρναϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός και έφτασε στο 3-1 με γκολ του Ταμπάκη στο 58' και του Αντωνόπουλου στο 80'. Η ΑΕΚ Β μείωσε σε 3-2 στο 87' με συρτό σουτ του Φρανκ Μάσα μέσα από την περιοχή.

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β: Θεοχάρης (46' Χατζηεμμανουήλ) Ραντόνια, Χατζηκυριάκος, Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46’ Δημητρίου) Γερολέμου (79' Γεωργέας) Κορομηλάς (63' Λέλεκας) Σκόνδρας (63' Ε. Χριστόπουλος) Μάσα, Κοσίδης (46' Γκολφίνος)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα