Γαλανόπουλος: Έπαιξε για ένα ημίχρονο στη φιλική νίκη της ΑΕΚ Β' επί της Αγίας Παρασκευής

Γαλανόπουλος: Έπαιξε για ένα ημίχρονο στη φιλική νίκη της ΑΕΚ Β' επί της Αγίας Παρασκευής

Newsroom
Γαλανόπουλος: Έπαιξε για ένα ημίχρονο στη φιλική νίκη της ΑΕΚ Β' επί της Αγίας Παρασκευής

bet365

Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Κώστας Γαλανόπουλος στο φιλικό της ΑΕΚ Β', η οποία επικράτησε με 1-0 της Αγίας Παρασκευής με γκολ του Γιάννη Κορομηλά.

Η ΑΕΚ Β' συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2 και το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) αντιμετώπισε σε φιλικό εκτός έδρας την Αγία Παρασκευή.

Στο φιλικό αυτό ματς χρόνο συμμετοχής πήρε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του έπειτα από ένα χρόνο στην πρώτη ομάδα. Ο Γαλανόπουλος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο. Αυτός ήταν ο λόγος μάλιστα που είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιάννη Κορομηλά στο 74' όταν με άψογο πλασέ μετά από γύρισμα του Γεωργέα άνοιξε το σκορ που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Χριστόπουλο, Γαλανόπουλο και Γερολέμου και η υπεροχή της στο δεύτερο μέρος την οδήγησε με το τέρμα του Κορομηλά στη φιλική νίκη.

Εκτός από τον Γαλανόπουλο, χρόνο συμμετοχής πήραν και άλλοι παίκτες που προπονούνται με την πρώτη ομάδα της Ένωσης, όπως οι Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μουστακόπουλος, Ραντόνια και Κοσίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φιλική αναμέτρηση παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ράντεκ Κουχάρσκι.

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ (46' Θεοχάρης) Ραντόνια (80' Σταμούλης) Χατζηκυριάκος (60’ Ντάικο) Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46’ Κορομηλάς) Μουστακόπουλος (80' Δημητρίου) Γερολέμου (60' Ρουκουνάκης) Ε. Χριστόπουλος (46' Σκόνδρας - 53' λόγω τραυματισμού Γεωργέας) Μάσα (80' Πιτιλακος) Γκολφίνος (60’ Κοσίδης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα