Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε τον Λισγάρα

Newsroom
Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε τον Λισγάρα

bet365

Ο Χρήστος Λισγάρας υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Μακεδονικό της Super League 2.

Παίκτης του Μακεδονικού και επίσημα έγινε σήμερα (26/8) ο Χρήστος Λισγάρας. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, την τελευταία διετία ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, υπέγραψε στην ομάδα της Super League 2.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λισγάρα!

Ο 36χρονος (12/02/1986) κεντρικός αμυντικός πρόκειται για έναν εκ των εμπειρότερων εν ενεργεία Ελλήνων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, μιας και η έως τώρα καριέρα και πορεία του είναι αξιοσημείωτες!

Παίζοντας επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την ηλικία των 19 στην Παναχαϊκή (Β Εθνική), έχει καταγράψει 221 (!) συμμετοχές στην Super League, 21 στην δεύτερη κατηγορία, 32 στο Κύπελλο Ελλάδος και 1 στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League της σεζόν 2012/13, παίζοντας βασικός για τον Αστέρα Τρίπολης στην ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης!

Εκτός από την Παναχαϊκή, αγωνίστηκε σε Βύζαντα Μεγάρων, Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης!

Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία και ποιότητα του Λισγάρα προσθέτουν στο νεανικό σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη ορισμένα απαραίτητα στοιχεία τόσο για τις περιπέτειες του Μακεδονικού στους αγωνιστικούς χώρους όσο και για τη ζωή στα αποδυτήρια.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Χρήστο στη μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία με τη φανέλα του Μακεδονικού!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα