Απόλλων Σμύρνης: Σημαντική κίνηση με Χαλίμι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (vid)

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Σημαντική κίνηση με Χαλίμι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (vid)

bet365

Οι μεταγραφές στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζονται, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Κοσοβάρου μεσοεπιθετικού, Μπεσάρ Χαλίμι.

Η ενίσχυση για τον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με τους «κυανόλευκους» ν ανακοινώνουν την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού, Μπεσάρ Χαλίμι. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπεσάρ Χαλίμι. Γεννημένος στη Φρανκφούρτη, στις 12/12/1994 με καταγωγή από το Κόσοβο, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Τελευταία ομάδα του ήταν η Λετονική Ρίγα ενώ προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έγινε επαγγελματίας στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Τον απέκτησε η Μάιντς και συνέχισε δανεικός στη FSV Φρανκφούρτη. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Μπρόντμπι στη Δανία και στη Β’ Γερμανίας η Σαντχάουζεν.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κοσόβου με 33 συμμετοχές και 4 γκολ. Υπήρξε επίσης ποδοσφαιριστής των «μικρών» εθνικών ομάδων της Γερμανίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα