ΠΑΟΚ Β’: Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ Β’: Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ Β’: Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Δείτε εικόνες από την πρώτη προπόνηση της αναπτυξιακής ομάδας του ΠΑΟΚ, που μπήκε σήμερα στο γήπεδο και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και των συνεργατών του.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (26/7) την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεων που έρχονται στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Ο Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι της αναπτυξιακής ομάδας του «Δικεφάλου», όπου σ’ ότι αφορά τη διαμόρφωση του ρόστερ έχει πολλές αλλαγές και αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Έπειτα από μακρά περίοδο απαραίτητης ξεκούρασης, ο ΠΑΟΚ Β πάτησε γήπεδο. Η προετοιμασία της ομάδας άρχισε την Τρίτη 26 Ιουλίου και θα συνεχιστεί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής μέχρι και τις 10 Αυγούστου, οπότε και θα αναχωρήσει για τον Βώλακα της Δράμας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Ανασύνταξη, λοιπόν, για την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου εν αναμονή -όχι μακρά ελπίζουμε αυτή τη σεζόν – της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, στο οποίο θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά ο ΠΑΟΚ Β.

Το τεχνικό επιτελείο παραμένει αυτούσιο, ενώ το ρόστερ φυσικά αλλάζει και εξελίσσεται με την είσοδο σε αυτό των νεότερων ποδοσφαιριστών του PAOK Academy. Παραμένει προφανώς ο βασικός κορμός των μεγαλύτερων και έμπειρων παικτών, κάποιοι αποχώρησαν (Μπουργάνης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Γαιτανίδης) άλλοι προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα ή παραχωρήθηκαν ως δανεικοί (Τζίμας), κάποιοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα εμπλουτίζεται αυτή τη σεζόν και με τους γεννημένους το 2003 και το 2004 ποδοσφαιριστές που εκπαιδεύονται χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνεχής εκπαίδευση σε υψηλό επίπεδο συνεχίζεται, όπως φυσικά και η διαδικασία «ενηλικίωσης» των παιδιών του PAOK Academy».

@Photo credits: PAOK FC
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα