Καλαμάτα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Πασά

Καλαμάτα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Πασά

Newsroom
Καλαμάτα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Πασά

bet365

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Καλαμάτα αφού κατάφερε να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον πρώτο σκόρερ της περσινής Super League 2 Γιάννη Πασά.

Η συμφωνία είχε κλείσει πριν λίγες μέρες όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta και σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωσή του για να σφραγίσει το deal.

Ο 31χρονος επιθετικός προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Βέροιας στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 25 τέρματα και βοήθησε την «βασίλισσα του βορρά» να φτάσει μέχρι τα play-offs της ανόδου.

Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Πασά

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Πασά ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024. Είναι 32 ετών, γεννημένος τον Οκτώβρη του 1990. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έχει ύψος 1.84.

Τα τρία τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο σημειώνοντας 24 τέρματα. Εχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, Άρη και Κέρκυρα.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει τη Μαύρη Θύελλα στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα