Κηφισιά: «Η επέκταση στο Ζηρίνειο είναι ελάχιστη και δεν χαλάει το ταρτάν του στίβου»

Κηφισιά: «Η επέκταση στο Ζηρίνειο είναι ελάχιστη και δεν χαλάει το ταρτάν του στίβου»

Newsroom
Κηφισιά: «Η επέκταση στο Ζηρίνειο είναι ελάχιστη και δεν χαλάει το ταρτάν του στίβου»

bet365

Με ανακοίνωσή της η Κηφισιά αναφέρεται στο θέμα που έχει προκύψει με το Ζηρίνειο τονίζοντας πως η μικρή επέκταση του αγωνιστικού χώρου δεν χαλάει το ταρτάν του στίβου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Κηφισιάς έχει ως εξής: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την τροποποίηση που πρέπει να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς “Ιωάννης Ζηρίνης” παραθέτουμε την κάτοψη του Σταδίου μετά τις επικείμενες αλλαγές σε αυτό.

Όπως μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει κάποιος, η ελάχιστη επέκταση του αγωνιστικού χώρου του ποδοσφαιρικού γηπέδου δεν καταστρέφει, όπως κακώς έχει ειπωθεί, το ταρτάν του στίβου.

Η πράσινη γραμμή αποτυπώνει την παρούσα μορφή και η κίτρινη την τροποποιημένη

Η επέκταση που χρειάζεται να γίνει αφορά μόνο στο πλάτος του αγωνιστικού χώρου κατά ένα (1) μέτρο από κάθε πλευρά (προκειμένου να αδειοδοτηθεί το γήπεδο για αγώνες της Super League 2 και του Κυπέλλου Ελλάδας) και επηρεάζει μία -και μόνο μία- διαδρομή του στίβου -κι αυτή μόνο στις ευθείες του στίβου.

Όπερ και σημαίνει πως το Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς “Ιωάννης Ζηρίνης” διατηρεί ακόμη έξι διαδρομές, γεγονός που το καθιστά απολύτως λειτουργικό για τα υπόλοιπα σωματεία και τους δημότες της πόλης μας.

Η τροποποίηση αυτή είναι η απολύτως απαραίτητη με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις βάσει των κανονισμών της UEFA ώστε να αδειοδοτηθεί το Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς “Ιωάννης Ζηρίνης” και να επιτραπεί η χρήση του για αγώνες της Super League 2 και του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, είμαστε υποχρεωμένοι να φιλοξενηθούμε σε άλλο γήπεδο και Δήμο. Εναλλακτικά να αποσυρθούμε από το Πρωτάθλημα της Super League 2, γεγονός που θεωρούμε άδικο μετά από την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες και την περσινή σπουδαία πορεία.

Αυτό που ως ΠΑΕ Κηφισιά θέλουμε να επαναλάβουμε και να καταστεί σαφές πως πάσα κατεύθυνση είναι η διάθεση που υπάρχει από μέρους μας για αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς (Δήμος Κηφισιάς, Σωματεία) προκειμένου να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή λύση, έτσι ώστε άπαντες να συνυπάρξουμε στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς “Ιωάννης Ζηρίνης” και να συνδράμουμε στην άνθηση του αθλητισμού στην πόλη μας, όπως γίνεται εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ελπίζουμε πως στο τέλος θα επικρατήσει η λογική, χωρίς πολιτικές αντιπαραθέσεις και εντάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα