Παναθηναϊκός B': Χωρίς Μαρτίνη και Νταμπίζα με Λεβαδειακό

Παναθηναϊκός B': Χωρίς Μαρτίνη και Νταμπίζα με Λεβαδειακό

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός B': Χωρίς Μαρτίνη και Νταμπίζα με Λεβαδειακό

bet365

Με 16 ποδοσφαιριστές και δίχως τον Μαρτίνη ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 15η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Οι «πράσινοι» του Χαβιέρ Βάθκεθ θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στη νέα εποχή με τον Ισπανό στον πάγκο τους μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΙ μεσοβδόμαδα.

Για το Κυριακάτικο ματς που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Βάθκεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μαρτίνη που είχε αποχωρήσει πριν την ανάπαυλα στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα και έκανε θεραπεία το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί.

Από την προπόνηση απουσίασε επίσης ο τραυματίας Βαγιαννίδης, ενώ Πάνκα, Σουρδής και Σερπέζης συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους. Θεραπεία έκανε και ο Νταμπίζας που είχε χάσει και το ματς της Τετάρτης όταν στην τελευταία προπόνηση αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Aθανασακόπουλος, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Ματσαδές, Οικονομάκης, Ρόμπι, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Χριστογεώργος.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα