Πάμπλο Γκαρσία: «Μπουκάλια και πέτρες στο ντέρμπι με Ολυμπιακό»

Newsroom
Πάμπλο Γκαρσία: «Μπουκάλια και πέτρες στο ντέρμπι με Ολυμπιακό»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Β', Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ατμόσφαιρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Καλλιθέα τονίζοντας πως οι παίκτες του δέχονταν μπουκάλια και πέτρες, ενώ υπήρξε και πίεση προς τους διαιτητές.

Ο ΠΑΟΚ Β' στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για την Super League 2 δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο μένοντας στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε τόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Β' στην Καλλιθέα αναφέροντας τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και τους παίκτες, μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε σύμφωνα με αυτό. Η φάση του τέρματος που δεχτήκαμε, έγινε από δικό μας λάθος αλλά θα πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου… Έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο αποτελεσματικοί για να φύγουμε με τη νίκη».

Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό Β': «Στο α΄ ημίχρονο με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλύτεροι, στο β΄ δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και τα γκολ του προήλθαν από δικά μας λάθη. Οι παίκτες μου δεν είναι συνηθισμένοι σε κατάσταση βίας, μας πέταξαν μπουκάλια, πέτρες! Πίεσαν πάρα πολύ στο μεσοδιάστημα και τους διαιτητές αλλά περιμέναμε κάτι τέτοιο από τον Ολυμπιακό, οπότε… χάσαμε».

Για την συνέχεια: «Περιμένω από την ομάδα μου να είναι πρωταγωνίστρια, να πιέσει ψηλά. Το ξέρω πως χρειάζεται χρόνο και θα πρέπει να μάθουν τις συνθήκες και το κλίμα της κατηγορίας. Σήμερα έπαιξαν παίκτες που είναι μικροί ηλικιακά, δεν έχουν παίξει ούτε με την Κ19… Δεν μου αρέσει καθόλου ο αργός ρυθμός. Θέλω γρήγορο ρυθμό στο ματς. Θα πρέπει να μπουν στο νόημα για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι…».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα