Πιθανό ο Γέβτιτς να πάρει χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ Β' στη Λεωφόρο

Newsroom
Πιθανό ο Γέβτιτς να πάρει χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ Β' στη Λεωφόρο

bet365

Ο Ντάρκο Γέβτιτς μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ΑΕΚ Β' και να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό Β' την Κυριακή (14/11) προκειμένου να πάρει ρυθμό.

Ο Γέβτιτς από χθες επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και είναι πλέον ξανά διαθέσιμος για τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο Ελβετός μέσος βρισκόταν εκτός το τελευταίο διάστημα λόγω του διαστρέμματος που είχε υποστεί.

Ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ Β' με τον Παναθηναϊκό Β' στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 την Κυριακή (14/11 - 15:00) στη Λεωφόρο, ο Γέβτιτς είναι πιθανό να μπει στην αποστολή της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ και να πάρει χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσει ρυθμό.

Είναι κάτι που μπορεί μέσα στη σεζόν να συμβεί και με άλλους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας που προέρχονται από τραυματισμό. Συν τοις άλλοις αυτό το σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν και υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ λόγω της διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ Β' παρά τις αρκετές απουσίες λόγω των Λάτσι, Μιτάι, Γερολέμου και Χριστόπουλου που λείπουν με τις Εθνικές τους ομάδας αποφάσισε να μην ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα