Γιαννιώτης: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Κασίμπασα

Γιαννιώτης: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Κασίμπασα

gianniotis1

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα παραμείνει στην Τουρκία και την Κασίμπασα για δύο ακόμη χρόνια, αφού ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του.

Η συμφωνία που είχε επιτευχθεί πριν αρκετές μέρες πήρε επίσημη μορφή, αφού η Κασίμπασα ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τρεις ποδοσφαιριστές της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο δικό μας Ανδρέας Γιαννιώτης.

Ο 32χρονος Έλληνας κίπερ, που πήγε στην τουρκική ομάδα ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2023, είχε μία αρκετά καλή χρονιά, πραγματοποιώντας 33 συμμετοχές, κατά τις οποίες κράτησε επτά φορές ανέπαφη την εστία του.

Το νέο του συμβόλαιο με την Κασίμπασα θα έχει διάρκεια δύο ετών. Μαζί ανανέωσαν και οι Κλαούντιο Βινκ και Μορτάντχα Μπεν Ουάνς.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα