Χατζηγιοβάνης: Σκόραρε αλλά δεν κατάφερε να σώσει την Ανκαραγκουτσού (vid)

Χατζηγιοβάνης: Σκόραρε αλλά δεν κατάφερε να σώσει την Ανκαραγκουτσού (vid)

Xatzigiovanis

bet365

O Τάσος Χατζηγιοβάνης ανοιξε το σκορ στην Τραπεζούντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως η Τράμπζονσπορ έκανε την ανατροπή και έριξε την Ανκαραγκουτσού στη δεύτερη κατηγορία.

Η Ανκαραγκουτσού υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα των βασικών και αναντικατάστατων Τάσου Χατζηγιοβάνη και Στέλιου Κίτσιου ηττήθηκε από την Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα και έπεσε μετά από δυο σεζόν. Για τους γηπεδούχους ήρθε από τον πάγκο ο Ταξιάρχης Φούντας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 25' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη. Ο Βίστσα ισοφάρισε στο 64' και ο Σο έβαλε εκ νέου μπροστά την Ανκαραγκουτσού στο 78'. Εν τέλει η Τράμπζονσπορ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-2 χάρη σε χατ τρικ του Ντέσταν (88', 90+1', 90+6').

O Χατζηγιοβάνης έκλεισε την «πικρή» σεζόν με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε 40 εμφανίσεις. Θυμίζουμε πως στην Ανκαραγκουτσού αγωνίζονται ο πρώην εξτρέμ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες και ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα. H ομάδα των δυο Ελλήνων είναι η τέταρτη που υποβιβάστηκε μετά τις Ιστανμπούλσπορ, Πέντικσπορ και την Καραγικουμρούκ του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα