Χαρίσης: Άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Σίβασπορ σκοράροντας με υπέροχη ενέργεια (vid)

Χαρίσης: Άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Σίβασπορ σκοράροντας με υπέροχη ενέργεια (vid)

Ο Χαρίσης άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Σίβασπορ σκοράροντας με υπέροχη προσπάθεια (vid)

bet365

Η Σίβασπορ επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Ινσταμπούλσπορ με τον Χάρη Χαρίση να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας με ωραία ατομική ενέργεια.

Σ' ένα παιχνίδι αδιάφορο από βαθμολογική άποψη, η Σίβασπορ επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της υποβιβασμένης Ινσταμπούλσπορ σε παιχνίδι για την 37η αγωνιστική της Super League Τουρκίας. Ο... δικός μας, Χάρης Χαρίσης ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη αυτής της ομάδας του, αφού ήταν εκείνος που της έδωσε το προβάδισμα μ' ένα προσωπικό γκολ.

Ο 29χρονος Έλληνας μέσος πήρε την μπάλα από τον Τσιφτσί λίγο μετά την μεσαία γραμμή, απέφυγε με υπέροχο τρόπο δύο αντιπάλους και στην συνέχεια σούταρε όντας λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του αντιπάλου με τη μπάλα να βρίσκει και να αλλάζει πορεία καθιστώντας αδύνατη την αντίδραση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Σερμπέστ. Εκτός λόγω καρτών από το ματς αυτό έμεινε ο συμπαίκτης του, Αχιλλέας Πούγγουρας.

Δείτε το υπέροχο τέρμα του Χαρίση:

Ο Χάρης Χαρίσης φέτος έχει πραγματοποιήσει 31 συμμετοχές με την φανέλα της Σίβασπορ έχοντας σκοράρει ένα γκολ, το χθεσινό και δώσει τέσσερις ασίστ στα 2.545 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα