Φενέρμπαχτσε: Θα κατέβει με την U19 στο Super Cup πριν τον Ολυμπιακό

Βασίλης Μπαλατσός
Κοτς

bet365

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπιλετσίκ, η ομάδα του θα κατέβει στο Super Cup με τη Γαλατάσαραϊ με την U19.

H πρόθεση της Φενέρμπαχτσε έγινε απόφαση. Ο πρόεδρος του κλαμπ, Αλί Κοτς, είχε αναφέρει πως η ομάδα του ενδέχεται να κατέβει με τα παιδιά της U19 στο Super Cup με τη Γαλατάσαραϊ και πλέον είναι οριστικό.

Με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Φενέρ, Ερόλ Μπιλετσίκ, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα κατέβει με την U19, μετά την απόρριψη των αιτημάτων της Ομοσπονδίας για ξένο διαιτητή και αναβολή του αγώνα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου και είναι το τελευταίο ματς της ομάδας της Κωνσταντινούπολης πριν το πρώτο της παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τη Φενέρ στο Φάληρο στις 11 Απριλίου (19:45) και η ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 Απριλίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα