Τράμπζονσπορ: «Γ@μw τη δικαιοσύνη σας, σηκωθείτε και παραιτηθείτε!»

Τράμπζονσπορ: «Γ@μw τη δικαιοσύνη σας, σηκωθείτε και παραιτηθείτε!»

Επεισόδια Φενέρ

bet365

Με ανάρτηση στα social media η Τράμπζονσπορ τοποθετήθηκε για την τιμωρία που δέχτηκε από την ομοσπονδία της Τουρκίας εξαπολύοντας οργισμένη επίθεση!

Χαμός στην Τουρκία! Πριν από λίγη ώρα, η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις ποινές για τα επεισόδια που συνέβησαν στο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε, που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η Τράμπζονσπορ ήταν τελικά αυτή που πλήρωσε για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Φενέρ, με την ομοσπονδία να την τιμωρεί με έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 87.000 ευρώ. Ο εκ των βοηθών του προπονητή της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί, Εγκεμέν Κορκμάζ, δέχθηκε ποινή μίας αγωνιστικής.

Μια απόφαση που έφερε την οργισμένη απάντηση της «Τράμπζο» η οποία τοποθετήθηκε επισήμως μέσα από τα social media. Η ομάδα της Τραπεζούντας απάντησε με μια χαρακτηριστική ανάρτηση, κάνοντας... μετωπική επίθεση στη δικαιοσύνη! Μάλιστα ζήτησε τον ξεσηκωμό των πάντων, ζητώντας μάλιστα από τη διοίκηση της ομοσπονδίας την παραίτηση της!

«Γ@μw τη δικαιοσύνη σας, σηκωθείτε σηκωθείτε και παραιτηθείτε!», έγραψε η Τράμπζονσπορ!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα