Φενέρμπαχτσε: Ο Ατζούν δεν... έκλεισε την πόρτα στο να γίνει πρόεδρός της στο μέλλον

Φενέρμπαχτσε: Ο Ατζούν δεν... έκλεισε την πόρτα στο να γίνει πρόεδρός της στο μέλλον

Ιάσονας Θεριός
acun

bet365

Ανοιχτό άφησε, σε δηλώσεις του, το ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε μια μέρα ο Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να δραστηριοποιείται στον χώρο του ποδοσφαίρου με τη Χαλ, ωστόσο ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη Φενέρμπαχτσε. Ο Mr. Survivor είναι δηλωμένος οπαδός των Κωνσταντινουπολιτών και πολλάκις τους έχει υπερασπιστεί δημόσια, όπως έκανε και μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι κόντρα στην Τράμπζονσπορ.

Μάλιστα, ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος σε δηλώσεις του σε εκπομπή στο YouTube δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να γίνει πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας, στηρίζοντας πάντως και τον νυν πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς.

«Πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο, πιστεύω πως μπορεί να ωφελήσει τη Φενέρμπαχτσε, η ιστορία του δεν έχει τελειώσει ακόμα», ανέφερε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί που όταν ρωτήθηκε αν θα γίνει πρόεδρος της ομάδας κάποια μέρα είπε πως:

«Αν οι συνθήκες το ευνοούν, αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να το αποκλείσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα γίνω πρόεδρος στη Φενέρ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα