Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε: Η ανάρτηση για τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα

Newsroom
Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε: Η ανάρτηση για τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα

bet365

Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε.

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσαν οι εικόνες από την αναμέτρηση της Τραπεζούντας, όταν οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και πιάστηκαν στα χέρια με τους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε.

Θέση πάνω στο σοβαρό θέμα και στα όσα έγιναν χθες στην Τουρκία πήρε και ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, ο οποίος με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τόνισε για άλλη μια φορά ότι η βία δεν χωρά στο ποδόσφαιρο.

«Η βία που παρατηρήθηκε μετά τον αγώνα της τουρκικής Süper Lig μεταξύ της Τραμπζονσπόρ και της Φενέρμπαχτσε είναι απολύτως απαράδεκτη, εντός ή εκτός γηπέδου, δεν έχει θέση στο άθλημα ή την κοινωνία μας.

Το έχω ξαναπεί, και θα το ξαναπώ – χωρίς εξαίρεση, στο ποδόσφαιρο, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ασφαλείς για να παίξουν το παιχνίδι που φέρνει τέτοια χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Καλώ τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν ότι αυτό γίνεται σεβαστό σε όλα τα επίπεδα και οι δράστες των συγκλονιστικών γεγονότων στην Τραπεζούντα να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους», έγραψε στην ανάρτηση του ο Ιφαντίνο.

Ινφαντίνο

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα