Τουρκία: Η Καραγκιουμρούκ του Κουρμπέλη άφησε εκτός Κυπέλλου τη Γαλατά, η «ελληνική» τετράδα των ημιτελικών

Βασίλης Μπαλατσός
kourbelis

bet365

Η Καραγκιουμρούκ του Δημήτρη Κουρμπέλη νίκησε με 2-0 τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας. Δεδομένα με ελληνική «αύρα» ο τελικός.

Με μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκαν τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας. Η 14η ομάδα του πρωταθλήματος, Καραγκιουμρούκ, νίκησε με 2-0 την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ, εκτός έδρας και πανηγύρισε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού! Για τους νικητές ο διεθνής Έλληνας μεσοαμυντικός, Δημήτρης Κουρμπέλης, πέρασε ως αλλαγή στο 59' και κατέγραψε την έβδομη εμφάνιση του με τη νέα του ομάδα.

Από τα «δυνατά χαρτιά» της Τσιμ Μπομ αγωνίστηκαν βασικοί οι Τετέ, Ακτούρκογλου και Ζαχά, ενώ ήρθαν από τον πάγκο οι Τορέιρα, Ντάβιντσον Σάντσες, Ντεμιρμπάι, Κάρλος Βινίσιους και Μέρτενς.

Αξιοσημείωτο είναι πως και οι τέσσερις ομάδες που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά έχουν ελληνικό στοιχείο. Η Καραγκιουμρούκ του Κουρμπέλη θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Τράμπζονσπορ του Ταξιάρχη Φούντα. Στο έτερο ζευγάρι η Ανκαραγκιουτσού του σκόρερ στον προημιτελικό με τη Φενέρ, Τάσου Χατζηγιοβάνη και του Στέλιου Κίτσιου θα «μονομαχήσει» με την Μπεσίκτας του... δικού μας Φερνάντο Σάντος.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα