Κόνιασπορ: Μαρτυρία Γάλλου παίκτη για το τουρκικό πρωτάθλημα

Κόνιασπορ: Μαρτυρία Γάλλου παίκτη για το τουρκικό πρωτάθλημα

Newsroom
Γαλλος παικτης μιλάει για Κόνιασπορ

bet365

Έχοντας δοκιμάσει την τύχη του στην Τουρκία αυτό το καλοκαίρι μετά τον υποβιβασμό της Ανζέρ στη Ligue 2, ο Πολ Μπερναρντόνι είχε μια περίπλοκη εμπειρία στην Κόνιασπορ.

Μεταξύ απλήρωτων μισθών και μεγάλων προσωπικών δυσκολιών, ο Γάλλος τερματοφύλακας Πολ Μπερναρντόνι, εξηγεί γιατί προτίμησε να ακυρώσει το σύμβολαίο του με την Κόνιασπορ και να ενταχθεί ως ελεύθερος στο πρωτάθλημα.

Η εμπειρία του στην Κόνιασπορ κόπηκε απότομα. Μόλις πέντε μήνες μετά την υπογραφή του προτίμησε να αποχωρήσει, κουρασμένος από τις κακουχίες και τις περιπέτειες της ζωής στη γείτονα χώρα... Ο πρώην τερματοφύλακας της Ανζέρ λέει στη «Le Parisien» γιατί έλυσε το συμβόλαιό του τόσο γρήγορα.

«Σε ανθρώπινο επίπεδο, ήταν τρομερό. Ο σκύλος μου, που με συνόδευε από την αρχή της καριέρας μου, δηλητηριάστηκε. Ήταν σε μια βόλτα με τη γυναίκα μου. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα σκυλιά εκεί και δεν τα συμπαθούν οι άνθρωποι...», δήλωσε.

«Τους πρώτους δύο μήνες, δεν άγγιξα τίποτα»

Παρόλο που μπόρεσε να παίξει 17 αγώνες κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου πρώτου μέρους της σεζόν για τον σύλλογό του, που υποβιβάστηκε στα μέσα του πρωταθλήματος, ο πρώην διεθνής Γάλλος ισχυρίζεται ότι δεν έχει λάβει όλα τα χρήματα που του οφείλουν, παρά μόνο δύο φορές. «Το πρώτο μετά την παρέμβαση της FIFA και το δεύτερο όταν έλυσα το συμβόλαιό μου. Τους δύο πρώτους μήνες δεν έλαβα τίποτα. Όταν ρώτησα γιατί, μου είπαν: "Θα γίνει πολύ γρήγορα". Αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, η σύζυγός του αντιμετώπισε πρόβλημα με τη βίζα και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Τουρκία για να με συναντήσει. Είχα τη χειρότερη επαγγελματική εμπειρία της καριέρας μου».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα