Ανκαραγκουτσού - Τράμπζονσπορ 0-1: Νικήτρια στον ελληνικό εμφύλιο και άλμα τριάδας

Νίκος Κικίδης
Τράμπζονσπορ

bet365

Η Τράμπζοσνπορ της ελληνικής τριάδας Φούντα- Μπακασέτα - Κουρμπέλη έφυγε με το διπλό (0-1) από την έδρα της Ανκαραγκουτσού των Χατζηγιοβάνη - Κίτσιου και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση.

Ο ελληνικός εμφύλιος στην Τουρκία τελικά βρήκε νικήτρια την Τράμπζονσπορ! Με τους Μπακασέτα - Φούντα στην ενδεκάδα, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν αλώβητοι με 1-0 από την έδρα της Ανκαραγκουτσού των Χατζηγιοβάνη - Κίτσιου που μπήκαν αλλαγή στο β΄μέρος και εδραιώθηκαν στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Βίσκα στο 30΄ για να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που άντεξαν μέχρι το τέλος. Η Ανκαραγκουτσού έριξε στη μάχη τους Χατζηγιοβάνη (56΄) και Κίτσιου (66΄) στο δεύτερο ημίχρονο και η Τράμπζονσπορ τον Κουρμπέλη στα τελευταία λεπτά, με πέντε Έλληνες ποδοσφαιριστές συνολικά να δίνουν μάχη στο χορτάρι.

Το τελικό 1-0 έστειλε την Τράμπζονσπορ στην τρίτη θέση και στο -11 από την κορυφή με ματς περισσότερο, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι παρέμειναν δωδέκατοι στη βαθμολογία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα