Τράμπζονσπορ: «Τελειώνει» από τον πάγκο ο Μπιέλιτσα

Τράμπζονσπορ: «Τελειώνει» από τον πάγκο ο Μπιέλιτσα

Νίκος Κικίδης
Ο Μπιέλιτσα αναμένεται να γίνει προπονητής των Μπακασέτα-Σιώπη

bet365

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται το «διαζύγιο» μεταξύ Τράμπζονσπορ και Μπιέλιτσα, με τις δυο πλευρές να συζητούν τη λύση του συμβολαίου τους.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον Νέναντ Μπιέλιτσα. Η ήττα από την Ντεμίρσπορ φαίνεται να αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Τράμπζονσπορ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον έγκυρο Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντζίογλου, οι δυο πλευρές βρίσκονται ήδη σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τους όρους λύσης του συμβολαίου, τραβώντας έτσι στη συνέχεια διαφορετικούς δρόμους.

Κάπως έτσι η ομάδα των Μπακασέτα- Κουρμπέλη - Φούντα θα κληθεί να βρει έναν νέο προπονητή που θα τη βάλει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών, ούσα αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και στο -9 από την κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα