Η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε τον Κουρμπέλη

Newsroom
kourbelis_greece

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι και επίσημα παίκτης της Τραμπζονσπόρ, καθώς η τουρκική ομάδα επισημοποίησε την απόκτηση του διεθνή Ελληνα μέσου.

Κάτοικος Τουρκίας και επίσημα έγινε απόψε (27/6) ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Ελληνα χαφ.

Ο 30χρονος μέσος μετά από μία εξαετία στον Παναθηναϊκό υπέγραψε για 2+1 σεζόν με την ομάδα της γειτονικής χώρας - το «συν» έγκεινται στο club - ενώ μέσω ενός βίντεο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος στην οικογένεια της Τραμπζονσπόρ. Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα όπως γράφουν τα εκεί ΜΜΕ την πρώτη σεζόν θα λάβει 950 χιλιάδες ευρώ, το 2024/25 ένα εκατομμύριο και το 2025/26, εάν παραμείνει, θα έχει ετήσιες απολαβές ύψους 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα